Vanliga frågor & svar

Alla våra produkter är äkta och exakt samma som du kan köpa i butikerna på stan. Dess äkthet garanteras av våra leverantörer. Vi på Secrets.se värnar om er hälsa och säkerhet och har nolltolerans mot att sälja kopior av märkespordukter. För att minimera detta handlar vi självklart endast skönhetsprodukter inom EU (Sverige & England) och av godkända och kontrollerade företag. Vi har även själva regelbundna kontroller av leverantörer och produkter.

Vi använder Klarna Checkout och du kan välja att betala mot faktura, delbetalning med kort eller via bank.

Beroende på vikt och storlek på er försändelse använder vi oss av olika lösningar för frakt. Gemensamt för dessa är att vi använder oss av Postnord AB och att vi alltid bjuder på frakten inom Sverige. Ditt paket levereras snabbt och effektivt hem till din brevlåda inom 3-5 dagar. Om paketet är för stort för att få plats i din brevlåda får du istället en avi via sms eller brev om att hämta ut paketet på ditt närmaste postombud. Anger du ett mobilnummer får du ett sms när du kan hämta ut ditt paket.

Det är Klarna som bestämmer vilka som får och inte får handla mot faktura eller konto. Om du har blivit nekad bör du i första hand kontakta Klarna för att få reda på anledningen. Vi på Secrets.se har inte möjlighet att ändra ett beslut från Klarna utan rekommenderar att du istället väljer ett annat betalningsalternativ som till exempel kortbetalning.

Tyvärr reagerar människor olika på vissa ingredienser och detta gäller även i smink. Vill ni veta exakt vilka ingredienser en produkt innehåller innan köp så går det bra att kontakta oss för mer information. Alla våra produkter innehåller endast ingredienser som är tillåtna att inom EU användas i smink. Vi är tacksamma om du kontaktar oss vid en allergisk reaktion så att vi kan framföra det till våra leverantörer och tillverkare.

Att färger och nyanser inte exakt stämmer beror på att färger och nyanser kan upplevas olika beroende på ljus t.ex. om det är lampljus eller dagsljus. Även skärmar kan visa olika färger.

Vi letar ofta efter nya både korta och längre samarbeten! Låter det intressant kan ni kontakta oss på info@secrets.se med information om dig själv, din blogg samt besöksstatistik. Vi ser helst att ni har minst 3000-5000 unika besök/dag. Då vi får in ansökningar om samarbete dagligen kan vi bara svara på de som är intressanta för oss.

Vi har valt att endast erbjuda kundtjänst via e-post då det är lättare för oss att ge rätt information direkt, lagra samt följa upp ärenden. Vi försöker att svara på era mejl så fort som möjligt, men senast inom 24 timmar. Vi svarar dygnet runt men våra ordinarie öppettider på kundtjänsten är Mån-Fre 08:00-16:00.